Dagens bild

Dagens bild blir tre idag. Det sista jag skulle göra innan jag slutade, var att ge djuren mat. Ute i hönsgården samsas höns och kaniner. Det fungerar utmärkt! De har ett stort inhägnat område som de går fritt på. De är väldigt tama och kommer fram när man går i till dem. Det finns just nu en hel del halvvuxna kycklingar och en kaninunge. De andra tre kaninungarna har flyttat.

När jag var klar och skulle gå såg jag en liten mus utanför hönshuset.
Den var inte det minsta rädd utan kilade obekymrat omkring när jag kom. Jag kunde ta en massa kort i lugna och ro innan den sprang in under hönshuset.

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: berit

nämen så sått då,med hönsen och kaninerna.

Den lilla musen värmde mitt hjärta hur gullig som helst, den har bråttom med att samlar mat och lägga upp ett vinterförråd nu.

2009-10-19 @ 13:43:58
Postat av: AnnaKK

Man kan ju inte säga annat än att möss är ganska söta iallafall. :-)Vad festligt att ha kaninerna och hönsen ihop så där - och skönt för kaninerna att slippa sitta i bur. :-) Var på en gård för ett tag sen där de tydligen hade gått ännu ett steg längre i djurhållningen, och släppt kaninerna helt lösa. Rätt vad det var kom det två stycken vädurar skuttande tvärs över vägen som gick genom gårdsplan. Hög charmfaktor förståst, men... Man får ju hoppas bara att de inte råkar bli överkörda, för de har gårdsbutik så det kör ju en hel del folk där... <:-)Ha det fint! :-)

2009-10-19 @ 14:56:25
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Barbro S

Vilken jättesöt mus. Den första djurbilden är också så fin.

2009-10-19 @ 15:44:20
URL: http://konstbarbro.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Förstår att du inte kunde välja bland bilderna. Inte varje dag man ser höns och kaniner äta tillsammans - eller för all del en mus som sitter och myser i godan ro. :-)

2009-10-20 @ 20:37:45
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: LEna Norgren

Härliga bilder och musen var ju hur söt som helst!!!!Annars brukar jag bara tycka att de är äckliga, du har verkligen fångat gulligheten och nu får jag nog tänka om.....

2009-10-23 @ 07:08:26
URL: http://lenasfoto.blogspot.com
Postat av: Sofia

Vad gulligt med kaninerna och hönsen! :)

Jag hittade en mus förra veckan. Dock död, i en bananlåda som jag precis hade plockat upp en massa julsaker ur..inte så mysigt!

2009-10-26 @ 06:54:23
URL: http://landinskan.blogg.se/
Postat av: annami

Vilken härlig bild, på hönorna och kaninerna som faktiskt äter tillsammans. Underbart!!

2009-10-29 @ 10:23:05
URL: http://www.metrobloggen.se/annami

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0