Deppig?

Man ser ju bara ingen ljusning på hela jävla skiten....

Nock!!!!

Nu får det vara "nock"!!! Jag gillar vinter och snö men detta här är bara för bra! Visserligen visste jag att det skulle snöa i natt men jag trodde att det skulle bli som vanligt. En massa ojande innan och så blir det inte så farligt. Ack vad jag bedrog mig! Jag vaknade i morse och såg att det vräkte ner snö. Det var bara att bylta på sig och ut och skotta fram bilen. Det lönade sig inte att duscha innan jag skottade. Det hade varit ogjort arbete så det gjorde jag efter. Sen var det bara att sätta sig i bilen och bege sig till Åhus. Jag brukar köra över Trolle Ljungby men det kunde jag nog bara glömma. Jag trodde inte att de skulle ha hunnit att ploga. Det var inte plogat på motorvägen bara. Så det var bara att köra hela vägen till Kristianstad för att köra väg 118 till Åhus. Det tog mig en timme att ta mig till arbetet! 

Så här såg det ut i morse innan jag körde till jobbet.

Stora snösjok som hängde ner från taket.

Så här såg det ut när jag kom hem i kväll.

Snön var nästan borta. Var hade den tagit vägen?

Hit!!! Min nya snöskyffel har verkligen gått varm idag.

All snön hade lagt sig framför dörrarna till garaget.

Jag fick skotta en gång för att komma ut till frysen för att hämta kycklingen jag hade tänkt ha till middag.

Det blev en liten snöhög!

Vy från mitt sovrum

Jag har ett rådjursstråk precis utanför mitt sovrum. Ibland kan jag vakna och titta ut genom fönstret och stirra rakt in i ett par rådjursögon. De är inte speciellt rädda heller. Härom dagen gick det tre stycken ute vid vägen. De tog en liten runda in på tomten innan de stilla försvann in i skogen igen.
Ursäkta att bilderna inte är speciellt skarpa, men de är tagna genom mina smutsiga fönster.

Jag lever.... nog?

Jodå. Jag lever. Men jag är alldeles "insnöad". Jag kan inte komma på något att skriva om. Det brukar ju bli mest om min trädgård och blommorna. MEN! Ja, ni förstår ju varför det inte kan bli så mycket nu för tillfället. Ska jag skriva: I dag skottade jag. Igår skottade jag. I morgon ska jag skotta.... ?Ja, ni förstår. Har just varit ute och skottat... Jag gillar vinter och snö men nu börjar det bli för mycket! Jag var ju tvungen att köpa en snöskyffel. Den första i mitt liv. Har klarat mej med en vanlig skyffel och borste innan. Dock blev det för mycket nu. Och hur j___a lätt var det att få tag på en snöskyffel. Givetvis var jag inte den enda som var i samma trängande behov av en dylik. Men jag var naturligtvis inte först. Jag fick dock tag på en riktig pärla. Den ska få följa mej genom livet. Det är inte troiligt att den blir utsliten i alla fall!

Min nya, fina snöskyffel!

Det har snöat mer i natt!

Fille är alldeles insnöad. (Precis som jag!)

Min trädgård.

Jag har skottat till tidningskillen. Han har en egen "ingång".

RSS 2.0