Vinter?

I torsdags morse när jag körde hem från jobbet såg det ut så här.

Och nu är det som vanligt. Regn och rusk!

Present

Jag har en snäll syster. Hon brukar komma med presenter till mig.

Antingen är de världens fulaste (vi har en liten tävling och hon leder) eller är de bra och fina saker. Idag kom hon med en fin och "nyttig" sak till mig. En rosa rattmuff som jag har önskat mig i flera år. Dessutom gick 20 kronor till rosa bandet så det var en bra sak på mer än ett sätt. Tack Sys!

Observera arméns hudsalva. Rosa camo!

Kallt!

I morse när jag körde till jobbet var det kallt! Första riktigt kalla morgonen för säsongen. Strax innan klockan sju körde jag över Rinkaby skjutfält. Solen höll på att gå upp. Det var underbart vackert! Jag hade som tur var kameran med, så jag stannade och knäppte ett kort. Måste bara dela med mig av upplevelsen. Varsågoda!


Mysstund

I dag när jag kom hem efter att ha jobbat natt, la jag mig på soffan för att vila. Då kom Franse och ville mysa. Det brukade han alltid göra förr, men har inte gjort det på ett tag. Det tog han igen nu. Han låg först på min sida med nosen i örat och snusade, innan han kröp ihop på kudden och borrade in sig i mitt hår. Det var jättemysigt! Jag får passa på medan han finns kvar i min tillvaro. Han blir dock 19 år!

En av hans lurviga framtassar.

Tänk vad många mil denna baktassen har traskat på snart 19 år.

Världens gulligaste kattnos!

Här ligger vi och trynar tillsammans i soffan. Rut fick faktiskt hålla sig på fårskinnet på golvet. Det var vår stund!

Helg!

Jag är långledig denna helgen för första gången på länge. Då passade Maria och Robert på att komma. Det var alldeles för länge sen. Men i går kväll anlände de i alla fall. Vi passade på att äta kräftor. Heta cajunkräftor! Förra gången vi hade det blev det en verklig hit! Tänkte tyvärr inte på att ta foto på "upplägget". Robert , som då inte är så förtjust i kräftor, fick kyckling. Men han åt i alla fall ett par kräftor. Det protesterade inte Maria och jag emot. Då blev det desto fler åt oss. Behöver jag tala om att vi blev ganska mätta? I kväll kommer Annika och Jerry. Då blir det surströmming! En mycket bra helg!

RSS 2.0