Ledig

På grund av att jag har bytt några pass så är jag långledig. Ända till torsdag. Gott. Känns som en minisemester. Jag ska passa på att göra julfärdigt. Jag tänkte att jag skulle sitta i lugn och ro i kväll och bara njuta till brasans knaster med rena juldukar och tända ljus. Det känns som om jag verkligen behöver det. Det tar hårt på en gammal tant att bli "barnvakt" till en tioveckors levnadsglad valp med en upptäckarlust utan dess like! Ett underbart litet knytt! Lilla Tumla, vad månde det bliva? Jag har tvättat alla juldukar. En fröjd att kunna göra det utan att det går en massa proppar. Julmusiken står på i bakgrunden och lugnet ligger som bomull över huset. Det doftar gott från doftljuset som jag har tänt. En "specialare" med stjärnanis, kanel, nejlikor och pomerans som ligger och puttrar i vattnet ovanför ett värmeljus.

Det är lugnt!

"Lammskånken" är upptagen och ligger i köket för att tina till i morgon då jag ska lägga den i kryddor inför julen. Jag ska till Maria och Robert för att fira deras första jul som äkta par. Egentligen skulle Maria ha gjort "linkan" men vi träffas inte före jul så hon hinner inte få den. Därför anförtrodde hon mig den, så det gäller att den blir bra! Djuren snusar sida vid sida i värmen och det är snart dags för mig att slänga mig i bingen. Ska byta till rena lakan och duscha innan jag fyller min värmeflaska och kryper ner under täcket. I morgon tänkte jag sortera det sista i mina garderober och städa i badrummet. Ska också byta till mitt röda duschdraperi med stjärnor och lägga på den nytvättade mattan. Sen är det bara hallen kvar.
Jag har aldrig varit klar så tidigt innan jul någon gång! Duktig jagKommentarer
Postat av: Robert

http://open.spotify.com/track/3zyevFEWjPpTtagzA0lo8e

2011-01-03 @ 22:25:02
URL: http://xrob.blogg.se/
Postat av: Marie Sjöström

Tack för en trevlig blogg!

 

Jag hittade er sida och undrar om ni skulle vara intresserade av att publicera en länk till våran klients hemsida?

Denna artikel har en diskret länk till Expedias hemsida, som vi sammarbetar med.

 

Namn: Expedia

URL: http://www.expedia.se/Tack för att ni har tagit er tid och läst. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor. Jag skickar gärna artikeln till er om ni är intresserade.

 

Med vänlig hälsning,

 

Marie Sjöström

OBAN Multilingual

2011-01-11 @ 12:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0